Het referral programma stelt je in staat eenvoudig meer te verdienen. Iedere nieuw aangebrachte gebruiker levert jou 10% van zijn of haar inkomsten op.

Het werkt als volgt: Je doet altijd je aanvragen met bijvoorbeeld het adres LL1f6J19V5kvKySr5YHHzrAjqYkpDHPmS9. Je referral link ziet er dan zo uit: http://guldenplaza.nl/faucet?ref=LL1f6J19V5kvKySr5YHHzrAjqYkpDHPmS9 Je zet deze link op een forum en iemand klikt op deze link. Hij doet een aanvraag, wij controleren dan het volgende:

  • Er moet een EFL adres gebruikt worden wat nog niet bij ons bekend is
  • De eerste aanvraag moet gedaan worden vanaf een ander IP adres

Mocht de nieuwe gebruiker voldoen aan de bovenstaande eisen onthouden wij voor altijd dat hij of zij via een bepaald adres binnengekomen is. Iedere keer dat een aanvraag wordt gedaan met dat adres maken wij intern twee transacties aan. Een zoals altijd, aan het adres wat gebruikt is. De ander gaat naar de 'referrer' en is 10% van de waarde van de eerste transactie, zelfs als er een prijs is ontvangen!

Dit gaat in principe voor altijd door, verdere controles doen wij handmatig. Mochten wij het vermoeden hebben dat verschillende adressen bij dezelfde persoon horen behouden wij het recht de referral status zonder verdere uitleg te verwijderen.

Als er nog vragen zijn over dit programma kunnen deze altijd gesteld worden via het contactformulier